RÉV-be érés

A rév, átkelőhely ott, ahol nincs híd. A rév az a helyzet, amelyben valaki hosszas küzdelem után célját elérve megpihen. A rév kikötőhely. 

A Dobj egy kérdést! a Módszerkocka használatához tartalmaz 48 hívókártyát, valamint gondolathívogató kérdéseket, melyek önmagukban vagy Nyomozónapló elkészítésében is használhatóak.  A hívókártyák és a kérdések az alkotó tanulást segítik már 5 éves kortól. Elhatározás szükséges ahhoz, hogy kipróbálja szülő és gyerek ezek használatát, bármelyik napló elkészítését is, hiszen időigényes, amiből ma a legkevesebb van – érzésünk szerint. A közös tanulás azonban minőségi idő. A tanulásra fordított idő többszörös értékén térül meg, ha a belső motiváció által történik, kihívásként jelenik meg a gyerek számára, és eredménye használható tudást eredményez. Ez utóbbi nem feltétlenül váltható érdemjegyekre, pontokra, matricákra.

A gyerekkel 9 éves koráig lehet és kell leülni közösen tanulni, alkotni –
később már erre nincs lehetőség.

 

A kritikai gondolkodás, az érzelmi intelligencia és a kommunikációs készségek fejlődése  egy egész életre szóló biankó. Egyéni képletszámítást igényel: hetente háromszor 20-30 perc közös alkotó tanulás MENNYIT ÉR VALÓJÁBAN a későbbi életkészségek, kompetenciák szempontjából.

Nyissunk a feladatra, a közös gondolkodásra, az élményteli együtt tanulásra, hogy valóban RÉV-be érjünk! 

rev

Dobj egy kérdést! + Módszerkocka hívókártyák –
előrendelési kedvezmény!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Megjegyzés:

  Előrendelési kedvezmény:

  Kérek bővebb tájékoztatást a kiadványról.Kérem az előrendelési kedvezménykupont.

  Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

  Ellenőrző kód:
  captcha