Könyvbemutatónk útnak indult: Dunakeszi

Gyerekjáték a tanulás könyv bemutatójának első állomása: Dunakeszi, Grafokom Oktatási és Mediációs Központ. Szeretettel várunk minden iskola előtt álló és alsósként már az iskolával ismerkedő gyermek szülőjét május 10-én 17.30-tól.

 

dr. Gyarmathy Éva ajánlója:

r

“A tanulás nagyon fontos, ezért nem szabad túl komolyan venni. Ezt az érzést közvetíti a könyv. Számos, mostanában sok homlokráncot okozó területet jár végig a szerző – motiváció, teljesítmény, tanulási zavarok, hiperaktivitás, figyelemzavar, tehetség. Mi az iskolaérettség? Milyen a digitális bennszülött? És mi köze van neki az iskolához, ahol múlt századi pedagógia várja? Mindegyik témában a felkent szakértők akár egymásnak ellentmondó igazságokat is hirdetnek. Mit tegyen a szülő?” 

Erre ad választ a Gyerekjáték a tanulás, ehhez nyújt segítséget a mellékelt 120 gyakorlatot tartalmazó CD. Kipróbálható, betekinthető a könyv, és még számos gyakorlati ötlettel is gazdagodhatunk a könyvbemutatón.

A résztvevők között kisorsolunk egy
lapbook-csomagot.

 

Mi a lapbook? Hogyan lesz az alkotó tanulás élménye? A könyvbemutatón mindenki maga meggyőződhet a kreativitás, az alkotó tanulás, az önálló tanulás megalapozásának új, rendkívül hatékony módszeréről.

A lapbook igazán csak a Módszerkockával hatékony!!!

Gyere el, győződj meg róla TE magad is!

 

Könyvbemutató első állomása:

Grafokom Oktatási és Mediációs Központ
Dunakeszi, Szent László u. 9.

MÁJUS 10. 17.30

 

Szeretettel várunk minden nyitott, tudatos, elkötelezett szülőt, nagyszülőt!

További állomások júniusban: Eger, Budapest III. kerület