Hangolódjunk együtt az iskolára!

„Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.” Szent-Györgyi Albert

Hamarosan itt a becsengetés,

hangolódjunk együtt az iskolára! 

 

Mi így könnyítjük meg az iskolakezdést:

elolap1Hogyan készüljünk az iskolára, hogyan alakítsuk ki a tanulási szokásokat, hogyan támogassuk az új környezettel való ismerkedést? Hogyan kezeljük a kudarcot, mi más lehet a motiváció, mint mézesmadzag és ostor? Mit tegyünk, ha mégsem megy a tanulás, vagy éppen ha túl jól megy? Ha szülőként foglalkoztatják ezek a kérdések, ajánljuk a Gyerekjáték a tanulás első részét, melyhez dr. Gyarmathy Éva írt ajánlót ITT olvashatja.

cd1

Hogyan marad  játék a tanulás, hogyan építhető be a játékosság a „komoly tanulásba”? Ismerje meg a Módszerkockát, ajánljuk figyelmébe a 120 gyakorlatot tartalmazó CD-t, melyen tanuláselőkészítő és tanulásmódszertani szint szerint ismerkedhet a 6 tanulási módszerrel, ráadásul 12 fejlesztési terület szerinti keresésre is lehetőség van.

A könyv és CD ára együttesen 3490 forint, rendkívüli iskolára hangoló akciónk keretében a könyv és a CD külön is rendelhető.

A POSTAKÖLTSÉGET MINDEN ESETBEN ÁTVÁLLALJUK!

A kedvezményes megrendelés a 2014. augusztus 20-24. között leadott megrendelésekre érvényes, amennyiben augusztus 29-ig beérkezik a megrendelt termékek ellenértéke.

Köszönjük a megrendeléseket, az ajánlat lejárt.