Gyakorlatok a könyvhöz

A Gyerekjáték a tanulás CD melléklete 120 otthoni gyakorlatot tartalmaz. Keresési opciók:  a 6 módszer valamint külön tanuláselőkészítő és tanulásmódszertani szint szerint.  Konkrét fejlesztési területek alapján is kereshetünk ötleteket a délutáni mókázáshoz.

 

 

 

cd2

A CD-n bemutatásra kerül mind a 6 módszer egy rövid leírással, valamint a hozzá kapcsolódó technikákkal. A CD használatához böngésző megléte szükséges.
Külön vannak minden módszernél   a tanuláselőkészítő gyakorlatok, amiket ovisoknak javasolunk, és a tanulásmódszertani a kisiskolásoknak. Minden gyakorlat képpel illusztrált.

A képek a megvalósult eredményeket mutatják.

 

cd5 

Ahhoz, hogy hogyan is igazodjunk el a 120 gyakorlat között, a Lépésről lépésre rész ad támpontokat, például arra is, milyen sorrendbe, mely gyakorlatokkal ismerjük meg óvodás és iskolás gyermekünkkel a módszereket.

 

cd3

Külön fejlesztési terület szerint is kereshetőek a gyakorlatok, így ha a vizuális vagy az auditív figyelmet, a kommunikációt, az érzelmi kifejezést vagy a finommotorikát szeretnénk fejleszteni, egy gombnyomással kereshetünk hozzá gyakorlatokat – különböző módszerek által.

 

cd4

És a lapbook készítésének rejtelmeibe is betekinthetünk: hogyan fogjunk hozzá, mire figyeljünk.

 

 

 

Szívesen belenéznél a gyakorlatokba is?   »»» NAPI TIPP 

A CD gyakorlatai az otthoni, mindennapos játékos tanulást segítik. Abban segítenek minket, szülőket, hogyan tudunk napi pár percben hozzátenni ahhoz, hogy gyermekünk belső motivációja ne vesszen el, a tanulás ne kényszerré váljon, hanem természetes és élvezetes tevékenység maradjon számára. A gyakorlatokban nem a tökéletesség a cél, nem az eredményre fókuszálunk, hanem maga a tevékenység, annak élménye, ami meghatározza értékét. 

EZ NEKEM IS FONTOS! MEGRENDELEM!

Tartalmas szép élményeket kívánunk!

kapcsolodo

elolap1

Gyerekjáték a tanulás