Facebook akció

A Facebookon 404-en lettünk Módszerkocka kedvelők, így 4 napig 4 lapbook 404 forint kedvezménnyel rendelhető. 

Gyerekjáték a tanulás, Hagymalapbook, A kalóz furfangja, Szörnyszülinap lapbook így 990 forint helyett 585 forintért rendelhető április 8 és 12 között.

Ugye tudod a Facebook kódot?

Ha mégsem, itt megtudhatod: www.facebook.com/modszerkocka

A kedvezményesen rendelhető lapbookok:

Gyerekjáték a tanulás – Hogy végződik Dorka és Marci nagy felfedezése? Miért kell a befőttesüvegben raboskodnia a pillangónak, és mi az a  furcsa kocka, amit Marci állandóan szorongat a kezében?

Hagymalapbook – Igen, ez komoly! A hagyma is lehet lapbook tárgya. Egy érdekes növény, amit a gyerekek ismernek – az újhagymát, a snidlinget biztosan, és talán nem ismeretlen számukra a konyhában könnyező hagymapucoló szülő sem. A téma alkalmas az ismeretek rendszerezésére, a módszerek elmélyítésére, a játszva tanulás élményéhez. 

HOGYAN KÉSZÜL A LAPBOOK? 

A kalóz furfangja – Vajon mi lesz az eredménye a vén kalóz furfangosságának? Miért ismételgeti ugyanazt a pár sort a papagája? Lapbook középsősöknek. Megkeressük a kincses zsákokat, meg is számoljuk a csengő-bongó aranyakat, színpompás papagájt készítünk, és persze titkos térképet a kincshez. 

Szörnyszülinap – Szörnylakban ünnepelnek, mégsem vidám mindenki. Vajon hogyan tehetik igazán széppé a születésnapokat? Ismerjétek meg a szörnyikékkel egymás szeretetnyelvét! 

FACEBOOK KÓDDAL KEDVEZMÉNYES ÁR: 990 forint 585 forint

KEDVEZMÉNYES LAPBOOK RENDELÉSE:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.