A tanulás:élmény

5 kreditpontot érő online kurzus 

A kurzus témakörei: Módszerkocka elméleti alapok (többszörös intelligencia, konstruktív pedagógia), coaching-szemlélet, tehetségtámogatás alapelvei, logikai-matematikai terület fejlesztésének lehetőségei.

Munkafüzet tartalma: logikai-matematikai intelligenciaterület fejlesztését segítő gyakorlatok, az egyes tartalmi blokkok összefoglalásai, fogalomtár és ellenőrző kérdések, szakirodalmi ajánló.

A kurzus anyag a www.tudastozsde.modszerkocka.hu oldalon érhető el.

Hogyan tudom használni a Tudástőzsde oldalt?

A kurzus teljesítéséhez a munkafüzet 5., 6., 12., 13. feladata közül egy elvégzése,
2 héten belüli beküldése szükséges.

A képzés a 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet 5. § (3) d) pontja értelmében a kötelező pedagógus továbbképzések időtartamába 5 teljesített óraként beszámítható intézményvezetői döntés alapján.

A kurzus teljesíthető: 2016. július 15-én 8 órától 2016. július 18-án 16 óráig – a feladat beérkezésének határideje elektronikus levélben: 2016. augusztus 1. 16 óra. (Postai úton történő visszaküldés esetén a postai bélyegzőn szereplő dátum a meghatározó: augusztus.1. vagy korábbi időpont.)

Amennyiben a feladat nem érkezik be a megadott határidőn belül, a kurzus feltételei nem kerültek teljesítésre, tanúsítványt kiadni nem áll módunkban, visszatérítés nem történik.

Amennyiben a képzés megjelölt idősávjában 12 órán vagy azon túl nem érhető el az oldal, új hozzáférési időpontot biztosítunk az Ön által választott időpontban.

Kérjük, szíveskedjen az alábbi adatokat megadni a tanúsítvány kiállításához:

  Név (kötelező):

  Email cím (kötelező)

  Születési név: (kötelező)

  Születési hely, idő: (kötelező)

  Levelezési cím: (kötelező)

  A képzésre vonatkozó tájékoztatót elfogadom.

  Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

  Ellenőrző kód: captcha