2 hónapja indultunk…

„Valami újra vállalkozni mindig kockázatos feladat. Számolni kell az értetlenséggel, az ismeretlennel szembeni idegenkedéssel, a megszokotthoz ragaszkodók közönyével… Voltak olyanok, akik merték vállalni ezt a kockázatot, mert hittek abban, hogy az új, amelyre vállalkoznak, hasznos és jó …, előbbre viszi az ügyet.”

(Illyés Gyuláné Kozmucza Flóra)

Ez nem egy igazi blogbejegyzés, viszont látva a 2 hónap alatti történéseket, fontosnak tartottuk, hogy azt a nagyszerű élményt, melyben részünk volt az elemzéseket látva, megosszuk veletek.

Közel egy év előkészítő munka és tesztelés után március közepén megérkeztek a nyomdából a Gyerekjáték a tanulás kötetei, elkészült az Ovis projektek, mely a Módszerkocka óvodai felhasználásához nyújt segítséget.

A mai napig 529-en csatlakoztak Facebook oldalunkhoz, és csak az elmúlt 30 nap adatait tekintve, 8255-en keresték fel az oldalunkat.

Köszönjük MINDENKINEK, mert ez általatok,  a TI ajánlásotok alapján valósult meg.

Úgyhogy nem állunk meg:) Úgy látjuk, jó irányba indultunk el. Előkészület alatt a Gyerekjáték a tanulás könyvünk II. része, A Módszerkocka és lapbook óvodában, iskolában kézirata lektorálás alatt.

A Magyar Írásterápiás Egyesülettel együttműködve a nyári szünetre elkészül az Iskolára hangoló lapbook csomagunk.

Köszönünk és továbbra is várunk minden visszajelzést a munkánkról!

Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű csapat lehetünk általatok!

 

Módszerkocka és lapbook otthon és az óvodában:


[bgmp-map category=”oviprojekt”]

marker2 Ovis projektek kiadványt; marker3 Gyerekjáték a tanulás kiadványunkat és Módszerkockát használók

Ha valaki véletlenül lemaradt a térképről, kérjük, szóljon:)